Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Liderul clanului Duduianu a murit în timpul unei răfuieli. Poliția a deschis o anchetă

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 4 august 2020 Etichete: , , ,

Liderul clanului interlop Duduianu, Florin Mototolea,  cunoascut drept Emi Pian, a murit în urma unei răfuieli de strada care a avut loc în Sectorul 6 noaptea trecută. Polițiștii de la Omoruri au deschis o anchetă

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, transmite Poliția Capitalei.
Florin Mototolea a fost eliberat din închisoare în septembrie 2019, fiind sărbătorit cu focuri de artificii și lăutari chiar la poarta Penitenciarului Rahova.
”Emi Pian” a ajuns la închisoare în anul 2016, fiind condamnat pentru cămătărie și șantaj.

Pentru că a îndeplinit condițiile liberării condiționate, instanța a decis, pe 4 septembrie 2019, că acesta poate ieși mai repede din închisoare.

Pian a ieșit pe poarta penitenciarului în aplauzele celor prezenți, care au venit lăutari și artificii.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic și poftă de viață până la 100 de ani”, a spus Pian la ieșirea din penitenciar.

Sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW