Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Liderii PSD se întâlnesc, luni, în ședință/ Declarații înainte de întrunirea social-democraților

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 9 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Partidul Social Democrat a convocat o ședință care va avea loc, luni, la ora 10:00, la sediul din Kiseleff.

În ultima ședință a Comitetului Executiv pe care a avut-o PSD, s-a discutat despre datoriile pe care partidul le-a are. Marcel Ciolacu spunea că situația este „foarte bună” și că partidul își va plăti restanțele. De cealaltă parte, Viorica Dăncilă a declarat că partidul a mai avut datorii și în trecut şi că nu este nimic care să ridice semne de întrebare.

Suma vehiculată fiind  de aproximativ 15 milioane de euro, conform Mediafax. Suma acumulată începând cu luna iulie până în prezent ar include și cheltuielile pentru campania prezidențială.

La întrebarea cum își vor plăti social democrații datoriile, Marcel Ciolacu a spus: „Prin cotizații. Nu sunt niște datorii fantastice de neacoperit de către PSD”.

Primarul PMB, Gabriela Firea, a declarat la sediul PSD că se gândește că candideze pentru funcția doi în partid, dacă va face echipă cu cel care va conduce formațiunea.

„La președinte cu siguranță nu. Dacă cei care candidează la funcția de președinte discută cu mine și mă consideră o persoană potrivită pentru a fi într-o conducere colectivă, nu am de ce să spun nu.” a spus Gabriela Firea, înainte de ședința PSD, întrebată dacă va candida la șefia PSD.

Ciolacu: discuții despre moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Finanțelor

Marcel Ciolacu a declarat, înaintea ședinței PSD, că o să discute despre moțiunea simplă din Senat, depusă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, dar și decizia pe care o va lua partidul pe care îl conduce în cazul în care Guvernul PNL decide asumarea răspunderii pe legile electorale.

”O decizie foarte clară, în cazul în care actualul Guvern o să vină cu asumarea răspunderii pe legile electorale, decizia să fie ca PSD împreună cu alţi parteneri din Parlament să depunem o moţiune de cenzură. Cu siguranţă, dacă vom depune o moţiune de cenzură şi vom constata că avem o majoritate pentru ca această moţiune să aibă şi efecte juridice, respectiv Guvernul Orban să cadă, vom avea o strategie şi de a veni cu o propunere de nou Guvern”, a mai spus Ciolacu.

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW