Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Liderii AUR au întârziat la negocierile de la Palatul Cotroceni. Diana Șoșoacă poartă mască necorespunzător/ UPDATE Explicațiile avocatului: Măștile nu sunt conforme, am adeverinţă medicală

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 14 decembrie 2020 Etichete: , ,

Delegația Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a ajuns, luni, cu întârziere la discuțiile de la Palatul Cotroceni. În afara Dianei Șoșoacă, care purta masca necorespunzător, toți cei care participă la consultări din partea formațiunii politice au respectat normele de protecție sanitară.

UPDATE 14:30  Întrebată de reporteri de ce masca i-a acoperit doar gura, Șoșoacă a precizat că face parte din categoria persoanelor exceptate de la această măsură, din motive de sănătate.

Aveți o problemă cu masca asta. Se încalcă drepturi și libertăți ale unor oameni exceptați de la purtatul măștii. Nu sunt conforme, nu știu ce purtați. Treaba dumneavoastră. Mi s-a spus că nu am voie să intru fără mască, am arătat adeverința medicală, am ținut-o pe gură și, înainte de a ne despărți(n.r. de Klaus Iohannis), mi-am dat jos masca. Și noi, persoanele care avem anumite afecțiuni, avem drepturi, suntem exceptați de la purtarea măștii”, a spus senatorul AUR.

Șoșoacă a precizat că reprezentanţii AUR au întârziat la discuțiile cu președintele României deoarece „s-au plimbat”.

UPDATE Delegația AUR a întârziat 12 minute, iar discuțiile cu președintele României s-au finalizat după aproximatv 15 minute.

Alianța pentru Unirea Românilor a fost surpriza alegerilor parlamentare organizate pe 6 decembrie, după ce a obținut în jur de 9% din totalul voturilor exprimate, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW