Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Licu, după înfrângerea din instanță în cazul Sorina: Legea m-a obligat să nu fiu spectator. Nu sunt în campanie

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 12 iulie 2019 Etichete: , ,

Bogdan Licu, procuror general interimar, susține, după ce instanța a respins cererea sa de revizuire a adopției Sorinei, că a făcut acel demers pentru „a nu fi spectator”. Magistratul susține că nu este în campanie și refuză să spună dacă se va înscrie în cursa pentru funcția de procuror general al României.

„Legea m-a obligat sa nu stau si sa nu fiu spectator, doar mi-am facut datoria. Acea cerere aflata pe rolul Judecătoriei Slatina prevede ca acel copil sa beneficieze de consiliere 3 luni inainte de pleca din tara, ca atunci când pleaca din tara sa fie impăcata. Nu e campanie, e vorba de interesul copilului, sunt si eu tata, om, în meseria noastra de procuror ca sa faci bine trebuie să muncesti, ca sa faci rau e suficient să nu faci nimic”, a declarat Bogdan Licu.

Curtea de Apel Craiova a respins, joi, cerere procurorului general al României de revizuire a sentinţei de adopţie în cazul Sorinei.

Intrebat dacă va candidat la funcția de procuror general al României, Licu a răspuns: „Vom discuta atunci”.

Joi, premierul Viorica Dăncilă a declarat că interimatele în funcțiile de șef al DNA și procuror general al României nu dau legitimitate, menționând că este necesar să se facă numiri în cele două funcții.

Foto: Inquam Photos/George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW