Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Liceu din Capitală, evacuat după ce un elev a folosit un spray paralizant / 25 elevi au ajuns la spital UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 13 februarie 2024

UPDATE 15:51 În cauză a fost întocmit dosar penal, din oficiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

UPDATE 12:28 25 de copii au fost transportați la spital, dintre care 14 la Grigore Alexandrescu și 11 la Marie Curie. În total, 33 de elevi au fost evaluați medical.

UPDATE 11:55 17 elevi au fost transportați la spital, dintre care opt la Spitalul Marie Curie și nouă la Spitalul Grigore Alexandrescu.

UPDATE 11:48 Polițiștii l-au identificat pe făptaș, fiind vorba de un elev în vârstă de 15 ani, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Știrea inițială

Mai mulți elevi de la Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida” din Capitală au acuzat stări de rău marți, 13 februarie, după ce un spray iritant, posibil paralizant, ar fi fost utilizat în clădire, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF). 

Echipele de intervenție medicală au evaluat 15 elevi, iar 5 dintre aceștia au fost transportați la spital, având simptome severe. Alți elevi se află în autospeciale pentru victime multiple și vor fi transportați la unitățile medicale în curând.

În total, 8 echipe SMURD, 4 echipe SABIF, CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear), 2 autospeciale pentru victime multiple și 2 autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor au fost alertate și sunt active în zonă.

Sursa foto: ISUBIF

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW