Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Libertatea: Klaus Iohannis l-a avansat în grad pe unul dintre șefii din poliție implicați în coordonarea acțiunii din 10 august

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 1 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție a comisarului-șef de poliție Ionel-Ștefan Săvulescu din Ministerul Afacerilor Interne. Conform Libertatea, Președintele României l-a avansat în grad pe unul dintre șefii din poliție implicat în coordonarea intervenției din 10 august 2018

Comisarul-șef Ionel-Ștefan Săvulescu era, acum un an, directorul general al Direcției Generale de management Operațional din cadrul Ministerului de Interne, fiind implicat direct în coordonarea intervenției din Piața Victoriei, de pe 10 august.

Potrivit acelorași surse, atunci când fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost audiată în Parlament cu privire la evenimentele din 10 august, aceasta a fost însoțită de Ștefan Săvulescu.

Carmen Dan spunea la acea vreme despre Săvulescu că instituția pe care el o conduce ”a asigurat transmiterea, fluxul informațional”.

Direcția condusă de Săvulescu a decis, pe 10 august, închiderea stației de metrou Piața Victoriei.

Citește articolul integral pe aici.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW