Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Liberalii lui Iohannis se întâlnesc luni seară în ședință. PNL pune la punct strategia de campanie

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Ludovic Orban a anunțat că luni seară va avea loc o ședință de campanie în care va fi pusă la punct strategia prin care liberalii își propun să câștige cu Klaus Iohannis turul doi al alegerilor prezidențiale.

„În seara asta avem o ședință de campanie. Când avem rezultatele, stabilim strategia și în funcție de asta vom face public.

Am convingerea că președintele va câștiga în turul doi cu un scor foarte mare. Ne pregătim pentru turul doi să facem un scor cât mai mare, o campanie cât mai directă, adresată oamenilor. Ce ne interesează pe noi este să le arătăm Românilor planurile președintelui. Este rezultat apropiat față de obiectivul pe care l-am urmărit. Așteptăm rezultatul final. Ne bucurăm că președintele a avut un scor foarte bun în diaspora. Sunt foarte mulțumit că alegerile au fost organizate în condiții foarte bune, aproape fără incidente”, a spus premierul Ludovic Orban.

Întrebat dacă va avea loc o dezbatere electorală între Klaus Iohannis și contracandidata sa, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban a evitat răspunsul afirmând doar că „se va stabili în strategia de campanie”.

Viorica Dăncilă și-a exprimat deja intenția de a purta o dezbatere electorală cu președintele României.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/liberalii-lui-iohannis-se-intalnesc-luni-seara-in-sedinta-pnl-pune-la-punct-strategia-de-campanie-a-lui-klaus-iohannis/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW