Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Liberalii îi acuză pe social-democrați că fac campanie electorală în școli: PSD recurge la manipulări și miniciuni

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, acuză PSD că face campanie electorală în școli. Liberala solicită inspectorilor școlari, directorilor și cadrelor didactice să respingă acțiuni de acest gen.

„Atenție la propaganda electorală în școli! Solicităm inspectorilor școlari, directorilor de școli și cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unitățile de învățământ. Ne-a fost semnalat faptul că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD . Astfel, în județul Vrancea, au fost distribuite așa-zise sondaje cu întrebări vădit tendențioase. Hârtiile purtau antetul unei asociații-fantomă și conțineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă”, a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Turcan îi mai acuză pe social-democrați că recurg la manipulări și minciuni.

„Spre deosebire de campania deschisă și directă a președintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări și miniciuni. Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în școli. Ne dorim o Românie normală, în care școala să rămână strict un spațiu al educației de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice”, a conchis Turcan.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/liberalii-ii-acuza-pe-social-democrati-ca-fac-campanie-electorala-in-scoli-psd-recurge-la-manipulari-si-miniciuni/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/liberalii-ii-acuza-pe-social-democrati-ca-fac-campanie-electorala-in-scoli-psd-recurge-la-manipulari-si-miniciuni/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW