Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Liberalii au decis să-și flexibilizeze negocierile cu PSD și USR

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 noiembrie 2021

Liderii Partidului Național Liberal, reuniți luni, 2 noiembrie, în ședința Biroului Politic Național, au decis să flexibilizeze mandatele de negociere cu PSD și USR pentru formarea unei coaliții de guvernare, ceea ce înseamnă că renunță la tentativa de învestire a unui executiv minoritar.

Din echipa de negociere vor face parte Florin Cîțu, Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Flutur și Dan Vîlceanu.

Liberalii ar fi trebui să decidă în această ședință dacă aleg să guverneze PSD sau USR, însă din cauza faptului că au existat voci importante care au militat pentru una sau alta dintre variante, hotărârea finală a fost amânată pentru o dată viitoare.

Conform informațiilor Mainnews.ro, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu l-a acuzat direct pe Florin Cîțu de problemele cu care se confruntă partidul și a militat pentru refacerea coaliției cu USR.

La rândul său, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a poziționat categoric împotriva unei alianțe cu social-democrații. „Nu voi deschide ușa unui ministru PSD”, le-ar fi spus Ciucu colegilor.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW