Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Legea de majorare a salariilor pentru farmacişti, biologi, biochimişti, chimişti, fizicieni şi psihologi a fost promulgată / Când intră în vigoare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 27 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat, luni, legea pentru majorarea salariilor farmaciştilor, biologilor, biochimiştilor, chimiştilor, fizicienilor şi psihologilor. 

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 27 aprilie a.c., următoarele decrete(…)Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (PL-x 600/28.10.2019)”, transmite presidency.ro.

Potrivit legii, „personalul din sistemul sanitar care ocupă funcţiile de farmacist, biolog, biochimist, chimist, fizician şi psiholog (…) beneficiază, începând cu data de 1 iulie 2020, de salariile de bază prevăzute de lege pentru anul 2022”.

Legea va intra în vigoare la data de 1 iulie 2020. Aceasta prevede ca personalul din sistemul sanitar care ocupă funcţiile de farmacist, biolog, biochimist, chimist, fizician şi psiholog (…) beneficiază, începând cu data de 1 iulie 2020, de salariile de bază prevăzute de lege pentru anul 2022.

sursa foto: MApn

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW