Monday, February 26, 2024
Jurnalism corect


Kovesi, caracterizată de Tăriceanu: Mediocră și slugarnică/ Nu sunt încântat de această situație/ Românii nu mai au încredere în justiție

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Opinii Stirile zilei , at 19 septembrie 2019 Etichete: , ,

Călin Popescu Tăriceanu spune despre Laura Codruța Kovesi că este „mediocră” din punct de vedere profesional și că a favorizat acțiunile forțelor oculte asupra justiției.

„O persoană mediocră profesional, duplicitară, slugărnică, care a favorizat acțiunile forțelor oculte asupra justiției. Este sancționată cu două decizii CCR. A fost sancționată pentru faptul că nu a vrut să se prezinte la audierile în Parlament. A sancționat acțiunea ei, nu a sancționat persoana, dar ea era titulara acțiunii, nu era o acțiune impersonală. E o lecție care ni se dă, în sensul prost în care înțelege UE să facă lucrurile. Nouă ni s-a cerut riguros să avem oameni profesioniști în instituții. Am avut curiozitatea să citesc CV-ul domnului Bohnert și acum vedem că nu contează calitățile profesionale, experiența, ci jocul politic. Nouă ni se spunea – nu faceți interferență politică în justiție și s-a dovedit acolo că se face exact invers.(…)

Nu sunt încântat de această situație, pentru că iată, suntem priviți ca înghițind aceste măsuri și unii ajung să le și aplaude. 80% dintre cetățenii României nu au încredere în justiție și la acest lucru a contribuit și doamna Kovesi”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o apariție telvizată la Digi 24.

Laura Codruța Kovesi a obținut, joi, în Consiliul Uniunii Europene 17 voturi „pentru” din totalul de 22 de voturi exprimate, pentru instalarea sa în funcția de procuror-șef al Parchetului European.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW