Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: Regina Elisabeta a modelat istoria modernă și este un simbol al loialității

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 8 septembrie 2022 Etichete: , ,

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi seara, 8 septembrie, un mesaj de condoleanțe, după ce Casa Regală a anunțat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit.

„Sincere condoleanțe la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestății Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă și este un simbol excepțional al loialității și al angajamentului față de serviciul public. Românii sunt alături de poporul britanic și de Familia Regală”, a transmis șeful statului.

 

Context

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit, potrivit unui anunț al Casei Regale făcut joi, 8 septembrie.

„Regina a murit în pace la Castelul Balmoral în această după-masă. Regele (Charles – n.red.) și Regina Consoartă (Camilla – n.red.) vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine (vineri – n.red.) la Londra”, se arată în anunțul Casei Regale.

Anterior, Palatul Buckingham anunțase că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are probleme de sănătate și se află sub observația medicilor, la Castelul Balmoral din Scoția.

CITEȘTE ȘI BREAKING NEWS Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit / Familia Regală: Regele se va întoarce vineri la Londra

Foto: Administrația Prezidențială

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW