Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, reacție după ce a fost huiduit la Iași: Nu ne-am supărat absolut deloc/ Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 24 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Președintele Klaus Iohannis spune că nu l-a deranjat că a fost huiduit în timpul discursului pe care l-a susținut, vineri, la Iași, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, ba mai mult, spune că este bucuros că România are o democrație vie.

Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie, care se manifestă şi într-o zi aşa frumoasă cum este astăzi. Nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opinia lui şi cred că în ansamblu lucrurile merg şi aici, pentru Iaşi, din ce în ce mai bine”, a afirmat Iohannis.

De asemenea, președintele a spus că este nemulțumit de faptul ca zona Moldovei a rămas în urmă, dând asigurări ca problemele din regiune vor fi rezolvate.

Este foarte, foarte trist că Moldova a rămas puţin în urmă şi din acest motiv am venit împreună cu primul-ministru şi cu mulţi membri din Guvern să arătăm solidaritatea şi preocuparea noastră şi vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei”, a adăugat şeful statului.

Președintele României a fost huiduit, vineri, în timpul discursului pe care l-a susținut la Iași cu ocazia Zilei Unirii Principatelor. De scandări și huiduieli a avut parte și premierul Ludovic Orban, și el prezent la ceremonie.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW