Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD: Se luptă să dea Ardealul ungurilor / Oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înțelegeri?

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2020 Etichete: , ,

Președintele Klaus Iohannis s-a pronunțat categoric împotriva proiectului de autonomie maghiară și atacat în termeni duri Partidul Social Democrat pe motiv ar ajuta UDMR să treacă legea prin Parlament.

„Este incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD-ul a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie Ținutul Secuiesc, este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlament.

În timp ce noi, eu, Guvernul, ne luptăm cu pandemia de COVID-19, ne luptăm pentru viețile românilor, ca să scăpăm de această pandemie, PSD-ul, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor.

Eu nu pot, Ciolacu. Oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înțelegeri?

Vedeți, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică pesedistă. De aceea se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâre de PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și Un proiect de lege care acordă autonomie Ținutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputaților/ Dăncilă: Senatul trebuie să repare această oribilă greșeală

Camera Deputaților a adoptat tacit, fără dezbatere, proiectul de lege care acordă autonomie administrativă Ținutului Secuiesc, inițiativă legislativă depusă de deputații UDMR înainte de Crăciun. Propunerea va intra în dezbaterea senatorilor, care sunt for decizional în cazul acesta.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *