Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, prima reacție după sentința din dosarul Colectiv: Nu vreau să comentez

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 17 decembrie 2019 Etichete: , ,

Klaus Iohannis a spus că nu vrea să comenteze hotărârea judecătorească din dosarul Colectiv, după ce, luni, Tribunalul București a dat ieri sentința în prima instanță din această cauză. 

„Tragedia de la Colectiv în continuare este o tragedie pe care o resimțim cu toții de fiecare dată când vorbim. Sunt convivs că victimele și rudele lor au așteptat cu sufletul la Gură această. Patru ani poate fi considerată o perioadă mare de timp.

Avem în primă instanță. Nu vreau să comentez hotărârea judecătorească. E foarte important să se facă dreptate. Nu doar pentru familii, ci pentru noi toți. Cei real vinovați să fie pedepsiți și în acest fel să știm de ce am avut acea tragedie și cum putem să prevenim”, a declarat Klaus Iohannis.

Tribunalul București a dat, luni, pedepsele din prima sentință a dosarului Colectiv  , după patru ani de la tragedia în urma căreia au murit 65 de oameni. Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani și 6 luni de închisoare. Patronii clubului Colectiv au primit o pedeapsă de 11 ani și 8 luni de detenție. Cea mai mare condamnare a primit-o Daniela Niță, patroana firmei de artificii, respectiv 12 ani

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW