Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: Nu particip la o dezbatere cu Viorica Dăncilă/ Înainte să fie duși la reeducare, social-democrații trebuie să fie educați în primul rând

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Klaus Iohannis participă luni la o întâlnire cu membri și simpatizanți, la Ploiești. În cadrul acesteia, Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marți, de staff-ul PNL, la Biblioteca Centrală Universitară.

„Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie”, a afirmat, luni, Iohannis.

Iohannis a mai declarat că nu dorește să ducă PSD-iștii la reeducare, în urma atacurilor acestora xenofobe lansate în mediul virtual, fiindcă asta ar însemna ca acei oameni să fi primit cei șapte ani de acasă, lucru care nu se vede, potrivit președintelui în funcție.

Iohannis: Doamna Dăncilă reprezintă chintesența regimului Dragnea-Dăncilă

”În esență o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni, dar vreau doar să spun că nu, nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă reprezintă un partid nedemocratic, un partid nereformat. Doamna Dăncilă reprezintă chintesența regimului Dragnea-Dăncilă. Pe reprezentanta unui astfel de partid, care a guvernat împotriva românilor și mai nou aruncă acuzații xenofobe în spațiul public, cu o astfel de candidată nu am ce discuta, nu am ce dezbate.

Vă amintiți că s-a dus la New York și a promis că face și drege, iar asta ne-a creat mari probleme. Vă amintiți că s-a dus într-o țară din vecinătate și a confundat-o cu altă țară. Cu această contracandidată a mea vreți să dezbat despre Europa?

Iohannis: Înainte de reeducare, social-democrații trebuie să fie educați în primul rând

O candidată care a tolerat atacuri xenofobe de cea mai joasă speță făcându-se că este plecată undeva. Cu această contracandidată să stau eu de vorbă. A pus această contracandidată a mea pe unii de acolo de la PSD să spună că eu vreau să adun PSD-iștii undeva, să-i duc la reeducare. Nu este treaba mea și n-am de gând să fac așa ceva, dar înainte de reeducare este nevoie ca acei oameni să fie educați în primul rând.”, a spus Klaus Iohannis.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW