Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din diaspora: Și nouă ne este dor de voi și vă așteptăm cu drag acasă!

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 21 decembrie 2019 Etichete: ,

Klaus Iohannis a spus, în timpul unui discurs pe care l-a ținut în fața Parlamentului cu ocazia depunerii jurământului pentru un al doilea mandat de președinte, că devotamentul și implicarea românilor din diaspora este de neprețuit.

„Dragi români de pretutindeni, Și nouă ne este dor de voi și vă așteptăm cu drag acasă! Indiferent că trăim în interiorul granițelor sau în afara lor, în inimile noastre visăm cu toții la aceeași Românie, o țară prosperă și sigură, o casă primitoare pentru toți cetățenii săi. Devotamentul și implicarea voastră sunt de neprețuit și contăm și în viitor pe contribuția voastră valoroasă!

La 30 de ani de la Revoluția din 1989, trebuie să avem maturitatea să înțelegem că suntem obligați să ne rupem definitiv de tarele trecutului și să începem un nou capitol.

Destinul nostru va fi pe atât de impunător, pe cât de măreț este idealul în care credem. Să credem, așadar, cu toată tăria, că transformarea țării noastre poate fi extraordinară, iar, peste ani, 2019 să rămână în istorie ca reperul definitoriu al începerii construcției României normale! Când ne va fi greu, să ne găsim sprijin unii în ceilalți, fiindcă noi, românii, oriunde ne-am afla, suntem o mare familie, uniți pentru totdeauna de dragostea de țară care ne dă forța să depășim orice obstacol.”, le-a transmis Klaus Iohannis românilor din diaspora.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-mesaj-pentru-romanii-din-diaspora-si-noua-ne-este-dor-de-voi-si-va-asteptam-cu-drag-acasa/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW