Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, mesaj în prima zi de campanie electorală: Prezența la vot în număr mare este esențială

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 12 octombrie 2019 Etichete: , , ,

În prima zi de campanie electorală, președintele Klaus Iohannis le cere românilor să vină la vot în număr mare. Și asta pentru că votul este esența democrației. Iohannis spune că o prezență mare la urne la alegerile prezidențiale va face ca, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, PSD să nu intre în turul al doilea. 

„Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.
Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă”, a scris președintele pe Facebook.

Klaus Iohannis reamintește românilor că alegerile parlamentare au dovedit că, prin prezența la urne, românii au făcut pași spre schimbare.

„Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.
Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, mai precizează președintele Iohannis.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW