Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului, în contextul epidemiei: Aceste încercări vă vor face mai puternici / Fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 1 iunie 2020 Etichete: , ,

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a cerut copiilor să fie aliații săi în lupta împotriva coronavirusului. Șeful statului le-a mulțumit, cu ocazia Zilei Copilului, că au fost înțelegători și că i-au protejat pe cei dragi pe perioada epidemiei.

Mesajul Președintelui Klaus Iohannis

„Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol.

Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere.

Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp.

Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii.

Celor care veți susține în curând examenele de evaluare națională și bacalaureat, vă doresc mult succes.

Anul acesta condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine.

Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre.

Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă.

La mulți ani, cu multe bucurii!”

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW