Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, mesaj de condoleanțe după moartea Prințului Philip: A fost și rămâne o sursă de inspirație pentru întreaga lume

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 9 aprilie 2021

Președintele Klaus Iohannis a transmis mesaje de condoleanțe Reginei Elisabeta a II-a și Prințului Charles, după moartea Ducelui de Edinburgh. Șeful statului arată că Prințul Philip a fost și rămâne o sursă de inspirație pentru întreaga lume.

În numele poporului român şi al meu personal, doresc să transmit Majestății Voastre și întregii Familii Regale, condoleanțe și regrete pentru dureroasa pierdere suferită. Alteța Sa Regală Prințul Philip a fost și rămâne o sursă de inspirație nu numai pentru milioane de cetățeni ai Regatului Unit și Commonwealth-ului, dar și pentru întreaga lume”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

În mesajul adresat Alteței Sale Regale Charles, Prințul de Wales, Klaus Iohannis a evocat faptul că Alteța Sa Regală Prințul Philip „a fost un exemplu de loialitate, verticalitate și demnitate”.

Memoria sa va rămâne în conștiința omenirii drept o personalitate remarcabilă, iar plecarea sa lasă în urmă un gol de neumplut”, adăugat președintele Iohannis.

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a murit vineri, a anunțat Familia Regală, pe Facebook. Ducele de Edinburgh a încetat din viață la vârsta de 99 de ani.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: BREAKING Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a murit / Ducele de Edinburgh avea 99 de ani

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW