Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Paștelui și Floriilor: Sunt convins că uniți și încrezători în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 11 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj sâmbătă adresat creștinilor care sărbătoresc Paștele, respectiv Floriile, în acest sfârșit de săptămână.

„Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și grijă față de semeni!

Chiar dacă aceste Sfinte Sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinței noastre ne unește sufletește și ne dă speranța că, în curând, vom putea fi împreună din nou.

Vreau să transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei și iubirii.

Dragi români,

Fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare și puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniți și încrezători în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare.

Cristos a înviat!

Frohe Ostern!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!” a transmis Klaus Iohannis

Șeful statului își petrece Paștele în acest sfârșit de săptămână, alături de soția sa, Carmen Iohannis, la Sibiu.

Sursa foto: Facebook / Klaus Iohannis

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW