Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, mesaj către cei care sărbătoresc Paştele duminică: De Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii / Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noştri greu încercaţi din Ucraina

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 16 aprilie 2022

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului, cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi. Şeful statului a transmis un salut călduros şi către credincioşii care celebrează duminică Floriile.

„De Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii. Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noştri greu încercaţi din Ucraina”, a afirmat preşedintele.

„Transmit tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi. Totodată, îi salut călduros pe credincioşii care celebrează duminică Floriile, o sărbătoare a bucuriei pentru întreaga creştinătate”, spune şeful statului în mesajul transmis cu prilejul Paştelui catolicilor.

Preşedintele afirmă că „de Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii”.

„Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noştri greu încercaţi din Ucraina. Prin solidaritatea noastră, le putem oferi alinare şi speranţă celor care caută refugiu din calea războiului”, spune Klaus Iohannis.

„Învierea Domnului să vă aducă tuturor pace, oriunde aţi fi, în ţară sau în comunităţile diasporei, iar iubirea aproapelui să triumfe pretutindeni în lume!”, mai transmite preşedintele.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW