Sunday, November 28, 2021
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, la Craiova: PSD e o catastrofă pentru România/Sunt oltean de-al vostru

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 21 septembrie 2019 Etichete: , ,

Prezent sâmbătă, la Craiova, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Sud-Vest şi Oltenia, Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a ataca Guvernul. El a transmis mesaje mobilizatoare pentru electoratul liberal și a subliniat nerealizările social – democraților. Este prima acțiune pre-electorală la care președintele Iohannis participă după ce, vineri, și-a înregistrat candidatura la Biroul Electoral Central, împreună cu cele 2,2 milioane de semnături.

Referindu-se la numărul mare de semnături pe care liberalii au reușit să îl adune, Iohannis a apreciat că „Asta arată că România ne vrea”.

Klaus Iohannis a subliniat lipsa autostrăzilor, a școlilor modernizate, a spitalelor regionale – toate acestea promise de PSD în 2016, prin deja celebrul program de guvernare cu care a câștigat alegerile.

Declarațiile președintelui Klaus Iohannis

„M-am așteptat să găsesc pe undeva un drum rapid sau o autostradă. Nu am văzut-o. De 20 de ani, partidul social democrat a promis că va realiza autostrada Craiova – Pitești. Nu este.

Prin țară, PSD a realizat mii de km de autostrada. Cu creionul.

PSD promis că va realiza multe spitale regionale. Și aici, la Craiova, a promis un spital mare. Îi știți adresa? Că eu nu o știu.

M-aș fi bucurat să aflu că, acum, că a început școala, nu mai există școli cu toaletă în curte. Ele sunt tot acolo. Școli moderne nu avem, manuale nu avem.

PSD pentru România a fost și este o catastrofă. Cum am ajuns noi, românii în acesta situație? Prin alegeri. În decembrie 2016, PSD a fost ales cu un program care promitea românilor de toate. Atunci au promis is salarii și pensii, și școli și spitale, și marea cu sarea și au realizat nimic. În schimb, au reușit ei să își insurubeze, neamurile, prietenii de partid în mult poziții.

Oamenii competenți pe care îi are România au fost înlăturați de acest incompetenți care aproape au reușit să distrugă sistemul public din România.

Mi-am folosit instrumentele constituționale și am oprit foarte multe din prostiile pe care pesediștii au vrut să le facă în România. Dar cea mai mare reușită a fost în 26 iulie când 6,5 milioane de români au arătat că nu mai vor PSD, că nu mai vor această catastrofă. Au arătat românii ce vor ei de fapt: PNL.

Acelea au fost primele alegeri dintr-o serie de alegeri. Urmează alegerile prezidențiale, locale, parlamentare. Cel mai bine ar fi să le câștigăm împreună pe toate și să ne apucăm de treaba. Este multă muncă care ne așteaptă.

Trebuie să reconstruim ce a stricat PSD, să modernizăm România. Trebuie să ajungem, în final, la o țara normală. Nu este prea mult. Și nu este o pretenție exagerată. România normală i se cuvine fiecărui român.

PSD trebuie îndepărtat de la putere prin mijloace constituționale. Simplu: mergând la vot.

Și apoi să formăm un guvern pro-european în jurul PNL. După care ne apucăm de treaba și facem Romanis europeană, România normală”, a declarat candidatul Klaus Iohannis.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW