Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

By Matthew Garvey , in Politic Republica Moldova Stirile zilei , at 20 aprilie 2021

Klaus Iohannis va avea, marți, începând cu ora 17:30, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a anunțat Administrația Prezidențială.

Pe 29 decembrie 2020, președintele României a fost primul șef de stat care a efectuat o vizită oficială în Republica Moldova, după ce Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale.

Klaus Iohannis și Maia Sandu au subliniat, apoi, printr-o declarație comună, aprofundarea legăturilor dintre cele două state, cu accent pe implementarea proiectelor strategice.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis și Maia Sandu, declarație comună: Subliniem importanța deosebită a aprofundării cooperării, cu accent pe aspectele de interes strategic

Tot atunci, cei doi șefi de stat au stabilit că România va oferi Republicii Moldova 200.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, va prelungi acordul de asistenţă financiară nerambursabilă în valoare de 100 milioane de euro, semnat în anul 2010, și va acorda un ajutor constând în 6.000 tone de motorină pentru agricultorii afectați de seceta din acest an.

Sursă foto: presidency.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW