Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: În România stăm extrem de bine cu campania de vaccinare. Joi vom depăși 100.000 de persoane imunizate într-o zi

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 mai 2021

Președintele Klaus Iohannis susține că România stă extraordinar de bine în ceea ce privește campania de imunizare împotriva noului coronavirus și a anunțat că joi va fi atins un nou record de vaccinări zilnice împotriva COVID-19. 

Klaus Iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare mobil deschis în curtea Spitalului Militar Constanța.

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis

Este organizat impecabil, cu toate că este în condiții de container, deci centru improvizat. Am aflat că ieri și astăzi s-au vaccinat peste 500 de persoane de aici din Constanța, este un lucru excelent.

Intrăm într-o fază nouă cu vaccinarea(…), iar cei ce doresc să se vaccineze, se pot vaccina, am renunțat la birocrație.

Toate centrele de vaccinare din țară sunt deschise pentru vaccinare, fără programare, fără înscriere pe platformă. Oricine se poate deplasa la centru și vaccina.

Avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Noi stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare.

În altă parte, lucrurile sunt în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce la vaccinare.

Sunt planificate centre non-stop, maratoane de vaccinare, toate centrele vor fi deschise. Am aflat de la domnul Gheorghiță că astăzi vom depăși 100.000 de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul sau îl vom crește.

Este evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune, avem mai puține persoane infectate, mai puține persoane internate la ATI, mai puține decese.

Nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. E foarte clar că până când avem un număr mare de români vaccinați, trebuie să păstrăm restricțiile.

Hai să ne vaccinăm ca să revenim la normalitate. Vă invit pe toți să vă vaccinați.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW