Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis îl va primi astăzi la Cotroceni pe președintele statului Israel, Reuven Rivlin

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 8 iunie 2021

Președintele Klaus Iohannis îl va primi pe omologul său israelian, Reuven Rivlin, marți, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni. Pe străzile Capitalei au fost mobilizare dispozitive de forțe de ordine impresionante pentru a asigura securitatea acestei vizite. 

Un protest al comunității palestiniene din România este anunțat lângă Palatul Cotroceni.

După ceremonia de primire și fotografia oficială în holul de onoare, de la ora 12:15, cei doi șefi de stat vor avea convorbiri tête-à-tête, iar de la 12:35 convorbiri oficiale la care vor participa și delegațiile. La ora 13:15 Klaus Iohannis și Reuven Rivlin vor susține o declarație de presă comună.

Potrivit agendei prezentate de Ambasada Israelului în România, discuţiile vor viza cooperarea economică şi cea în domeniul sănătăţii, inclusiv în ceea ce priveşte contracararea pandemiei de COVID-19, educaţia privind Holocaustul şi alte măsuri de combatere a antisemitismului în România, cât şi schimburile culturale şi interumane dintre cele două ţări.

Reuven Rivlin va susţine miercuri un discurs în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, potrivit agendei prezentate de Ambasada Israelului în România.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW