Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis îl susține pe Nicușor Dan în lupta pentru București / Marcel Ciolacu: Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 septembrie 2020 Etichete: , ,

Klaus Iohannis i-a primit, joi dimineață, pe Nicușor Dan și pe Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre soluțiile pe care candidatul susținut de PNL și USR-PLUS le propune pentru București. Marcel Ciolacu îl atacă pe Președintele României, susținând că acesta a transformat Palatul Cotroceni într-un sediu de campanie.

Nicușor Dan s-a întâlnit, joi, cu președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre problemele Capitalei și despre modul în care acestea ar putea fi rezolvate.

Klaus Iohannis a dat de înțeles că îl susține pe Nicușor Dan în lupta cu Gabriela Firea, afirmând că soluțiile propuse de candidatul PNL și USR-PLUS sunt fezabile și pot rezolva problemele Bucureștiului.

Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială, pentru Digi24.

De partea cealaltă, Marcel Ciolacu îl atacă pe Președinte, spunând că a transformat Palatul Cotroceni într-un sediu de campanie și se întreabă de ce Klaus Iohannis nu a chemat-o, până în acest moment, și pe Gabriela Firea.

Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această onorabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o. Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?”, a afirmat Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferinţe de presă la Spitalul mobil Leţcani din judeţul Iaşi.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW