Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: PSD trebuie îndepărtat de la butoane. Și-a schimbat în timp fețele, dar nu și năravul

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 21 noiembrie 2019 Etichete: ,

Președintele Klaus Iohannis participă joi la o întâlnire cu simpatizanții la Galați. Șeful statului a declarat că Guvernul face o evaluare în cazul secretarului de stat Raed Arafat și așteaptă să primească un răspuns săptămâna viitoare.

„Am solicitat o soluţie de la Guvern şi aştept săptămâna viitoare să primesc un răspuns lămuritor, ca să nu spun altceva. Nu o să fac eu o evaluare, dar Guvernul va face o evaluare şi voi insista pe lămuriri în acest sens”, a spus Iohannis, întrebat cum a rămas cu schimbarea lui Raed Arafat.

Iohannis: PSD și-a schimbat fața, dar nu și năravurile

Iohannis a mai spus că proiectul „României normale” va putea fi implementat doar după ce liberalii vor câștiga alegerile locale și parlamentare.

”Ați început bine: ați câștigat la europarlamentare, la referendum și turul I la prezidențiale. Urmează turul II, localele și parlamentarele. Abia atunci vom putea pune în aplicare, cu adevărat, proiectul nostru comun, proiectul ”României normale”. a spus Klaus Iohannis, la Galați.

În cadrul întâlnirii, Klaus Iohannis a amintit și de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, spunând că partidul și-a schimbat doar fața, dar nu și năravurile.

”Trebuie îndepărtat PSD-ul de la butoane ani buni, ani buni de tot. Abia atunci vom reuși să avem o țară normală, cu școli pentru copiii noștri, cu spitale bune, cu o infrastructură bună, abia atunci vom face ”România normală”.

Haideți să obținem un scor atâta de bun încât PSD să fie trimis în opoziție ani buni de tot, în așa fel încât noi să realizăm ”România normală”

Îmi spun unii: haideți, mai lăsați asta cu PSD-ul, că nu mai e așa rău ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Este o mare greșeală! PSD-ul și-a schimbat în timp fețele, dar niciodată năravul. Noi trebuie să obținem un scor care să nu le permită PSD-iștilor să revină decât după mulți, mulți ani și între timp noi să muncim să punem țara asta pe picioare.”, susține Klaus Iohannis.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW