Thursday, May 23, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis face dezbatere cu jurnaliști și politologi, marți, la SNSPA

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 16 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Președintele României, Klaus Iohannis se va întâlni, marți, la sediul Școalii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), cu politologi și jurnaliști. Șeful statului a hotărât, împreună cu echipa de campanie, să participe totuși la o dezbatere în campania electorală, însă fără prezența Vioricăi Dăncilă. 

Dezbaterea din campania electorală a turului II al alegerilor prezidențiale va avea loc marți, la sediul SNSPA, potrivit unui anunț al instituției.

Conform G4Media.ro, printre jurnaliștii invitați la dezbatere se numără Moise Guran, Radu Tudor, Cristina Șincai, iar printre analiști, politologul Cristian Pârvulescu.

Redăm mai jos comunicatul SNSPA:

„Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești.

Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus IOHANNIS, propunerea SNSPA a fost agreată.

Evenimentul va avea loc marți, 19 noiembrie 2019, într-un spațiu neutru politic dar, în același timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Subliniem încă o dată importanța comunicării publice oneste, deschise, echilibrate, care să atingă teme esențiale privind modul în care funcționează instituțiile politice din România, modul în care s-a derulat mandatul actual al Președintelui României, precum și direcțiile și prioritățile care pot contribui la viitorul țării.

Detaliile dezbaterii din 19 noiembrie vor fi comunicate public imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea acestui eveniment”, se arată în comunicat.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW