Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis explică motivul pentru care nu răspunde invitației de participare la o dezbatere cu Dăncilă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 12 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Klaus Iohannis spune că nu va avea o dezbatere cu contracandidata sa de la alegerile prezidențiale pentru că nu poate discuta cu „candidatul unui partid  care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.

„Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, se arată într-un mesaj de pe pagina de Facebook a președintelui.

Klaus Iohannis spune că își va continua campania electorală dialogând cu cetățenii României și cu jurnaliștii.

„Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor”, a mai afirmat Iohannis.

sursa foto: PNL

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW