Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: Este nevoie de o reformă profundă în sistemul de Sănătate Publică. Am solicitat ministrului să lucreze la un proiect în acest sens

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 ianuarie 2021

Președintele României le-a transmis condoleanțe familiilor victimelor incendiului de la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Klaus Iohannis a anunțat că i-a solicitat ministrului Sănătății să lucreze la un proiect de reformă pentru întregul sistem de Sănătate Publică din România. 

Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău, transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică, au fost transportați la alte spitale unde vor fi tratați corespunzător”, este mesajul președintelui.

Președintele susține că incendiile din ultimele luni din spitalele din România ar fi cauzate de anumite probleme structurale din sistemul sanitar.

Situația se repetă cumva. Au fost incendii mai mici la alte spitale(…)Avem de-a face cu probleme structurale în spitalele din România. Am solicitat ministrului Sănătății să lucreze la un proiect de reformă pentru întregul sistem de sănătate din România și aștept primele idei pentru a demara această reformă”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a ținut să felicite forțele de ordine pentru felul în care au intervenit vineri dimineața, după ce Pavilionul 5 al Institutului „Matei Balș” a fost cuprins de flăcări.

În aceste săptămâni, luni, rămân eroii mei: medicii, asistentele, întregul personal medical. Ei au depus eforturi supraomenești, au lucrat până la epuizare”, le-a transmis Klaus Iohannis lucrătorilor din sistemul sanitar.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-este-nevoie-de-o-reforma-profunda-in-sistemul-de-sanatate-publica-am-solicitat-ministrului-sanatatii-sa-lucreze-la-un-proiect-in-acest-sens/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-este-nevoie-de-o-reforma-profunda-in-sistemul-de-sanatate-publica-am-solicitat-ministrului-sanatatii-sa-lucreze-la-un-proiect-in-acest-sens/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW