Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Mark Rutte: Unitatea și solidaritatea sunt forța noastră în aceste vremuri

By Ana Teșcan , in Politic Război în Ucraina Stirile zilei , at 4 mai 2022

Klaus Iohannis a avut o convorbire telefonică, miercuri, 4 mai, cu Mark Rutte, prim-ministrul Țărilor de Jos, în cadrul căreia cei doi lideri au discutat despre invazia Federației Ruse în Ucraina, se arată într-o postare de pe Twitter a șefului statului.

Președintele României i-a mulțumit lui Rutte pentru dislocarea a 200 de soldați pe teritoriul României, în grupul de luptă al NATO.

Mai mult, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii cu privire la sporirea sprijinului pentru Ucraina și Republica Moldova și la continuarea sancțiunilor impuse asupra Rusiei.

Unitatea și solidaritatea sunt forța noastră în aceste vremuri”, a conchis șeful statului. 

La sfârșitul lunii martie, NATO a anunțat înființarea a patru grupuri de luptă în România, Bulgaria, Ungaria și Slovacia, pentru întărirea flancului Estic al Alianței. Grupul de luptă pe care țara noastră îl va găzdui va fi condus de Franța.

Sursa foto: Administrația Prezidențială

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-discutie-telefonica-cu-mark-rutte-unitatea-si-solidaritatea-sunt-forta-noastra-in-aceste-vremuri/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-discutie-telefonica-cu-mark-rutte-unitatea-si-solidaritatea-sunt-forta-noastra-in-aceste-vremuri/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW