Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, discurs în Parlament la #30 de ani de la Revoluție: Statul a întârziat nepermis de mult aflarea adevărului/ Cei vinovați trebuie trași la răspundere-VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Klaus Iohannis a susținut, luni, un discurs în ședința solemnă din Parlament care marchează 30 de ani de la Revoluția Română. 

„Se împlinesc 30 de ani de la izbucnirea Revoluției de la 1989, de la momentul în care s-a vărsat sânge în numele libertății.(…) Sacrificul românilor din acele momente definitoriu pentru definirea României. Avem datoria să onorăm jertfa martirilor care și-au dat viața. Cei 45 de ani de comunism au rupt relația cu familia europeană. (…)

O singură datorie mai avem. Nu am aflat ce s-a întâmplat în timpul revoltei din 1989.(…) Statul român a întârziat nepermis de mult aflarea adevărului. Aceasta este o piatră grea pentru justiție. (…)Justiția trebuie să stabilească adevărul și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați.(…)

Românii au demonstrat că sunt profund atașați de Europa.(…)Rezultatele voturilor din scrutinele recente a demonstrat(..).

Alegerile din 2019 au validat tot ce am realizat împreună în acești 30 de ani. (…)Legătura trecutului cu prezentul va fi mereu una vie”, a declarat Klaus Iohannis.

 

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW