Tuesday, July 23, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, prezent în Piața Universității: Îmi doresc o stare de alertă mai suplă / Ori ești precaut ori ești prost

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 11 iunie 2020 Etichete: ,

Președintele României va depune, joi, la ora 17.00, coroane de flori la Monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990 și la Monumentul „Kilometrul zero al democrației”. 

Joi, 11 iunie, sunt marcați 30 de ani de la „Fenomenul Piața Universității” și de la Mineriada din 13-15 iunie 1990.

„Nu ne-am dorit această epidemie. Ea a venit peste noi indiferent de guvernare. Eu sunt foarte mulțumit că am avut o guvernare liberală. Autoritățile au făcut tot ce a trebuit. Acum din păcate nu s-a terminat. Toți ne-am fi dorit să trecem peste epidemie. Nu putem vorbi despre fosta epidemie. După părerea mea este nevoie de prelungirea stării de alertă. Eu nu-mi doresc prelungirea stării de alertă cu măsurile care sunt acum în vigoare. (…)Îmi doresc o stare de alertă mai suplă. Eu fac apel la parlamentari să înțeleagă că aici nu putem să ne târguim pe voturi. Este vorba despre sănătatea oamenilor. (….)Dacă lucrurile merg bine vom avea peste două săptămâni încă o fază de relaxare. De exemplu distanțarea sau portul măștii….sunt necesare în continuare. (….)Fără acest instrument niciun Guvern nu poate reacționa la o problemă. (…)Am văzut că unii politicienii fug mai mult după voturi decât după sănătatea românilor. Ce fel de dovezi așteaptă ei înafară de informațiile care sunt comunicate zilnic. Epidemia este în comunitate. Ori ești precaut ori ești prost”, a declarat Klaus Iohannis.

Inquam Photos / George Calin Inquam Photos / George Calin Inquam Photos / George Calin Inquam Photos / George Calin

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW