Thursday, December 2, 2021
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: Am decis să îl desemnez pe domnul Florin Cîțu pentru poziția de prim-ministru

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 decembrie 2020

Klaus Iohannis a anunțat că l-a desemnat pe Florin Cîțu pentru a fi prim-ministru în noul Guvern format din PNL, USR-PLUS și UDMR. 

Săptămâna trecută, după prima rundă de consultări am spus că este nevoie de câteva zile pentru ca lucrurile să se cristalizeze. Și s-au cristalizat. O coaliție formată dintre PNL, USR-PLUS și UDMR a fost formalizată și astăzi, cu ocazia consultărilor, liderii formațiunilor s-au prezentat împreună și au propus un candidat pentru poziția de prim-ministru. Am decis să îl desemnez pe domnul Florin Cîțu, pentru poziția de prim-ministru”, a declarat Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: Guvernul Cîțu ar putea fi votat în Parlament miercuri seară / Orban: Demarăm procedurile în cel mai scurt timp

La rândul lui, premierul desemnat a precizat că fiecare minister va fi monitorizat trimestrial pentru a vedea dacă și-a atins obiectivele impuse.

Mulțumesc pentru încredere, vreau să îi asigur pe români că îmi dau seama de perioada dificilă prin care trece România. Domnule președinte, aș vrea să fac o declarație fermă. România trece printr-o criză dublă: de sănătate și economică. Este rolul acestei guvernări să trecem cât mai rapid prin criză. Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști. Fiecare minister va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial”, a precizat Florin Cîțu.

Sursă foto: presidency.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW