Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Klaus Iohannis a participat la recepția oferită de Donald Trump, la New York

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 25 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, marți, la recepția tradițională oferită în fiecare an de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, șefilor de delegații participanți la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite. La eveniment, a participat și prima doamnă, Carmen Iohannis.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook la o poză în care cuplul prezidențial apare alături de Donald Trump și prima doamnă a SUA, Melania Trump.

Șeful statului se află de marți, până joi, în SUA, la New York, unde a condus delegația României la a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

Conform agendei oficiale, șeful statului a fost prezent de la 1:00, ora României, la recepția oferită de Uniunea Europeană în onoarea șefilor de delegații, iar de la 1:40, ora România, a fost prezent la recepția tradițională oferită de președintele Donald Trump și Prima Doamnă în onoarea șefilor de delegații.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW