Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT / Bugetul instituțiilor din domeniul securității naționale, principala temă de discuție

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Klaus Iohannis a convocat, pentru vineri, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). Principala temă de discuție este bugetul pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale. 

Ședința va începe la ora 13:00, la Palatul Cotroceni.

Vineri, 19 februarie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale”, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială.

CITEȘTE ȘI: Au fost stabilite conducerile Comisiilor de control al SRI și SIE / Președinții, senatori PNL și USR-PLUS

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au votat miercuri conducerile Comisiilor de control al Serviciului Român de Informații și Serviciului de Informații Externe.

CITEȘTE ȘI: Ce buget au serviciile în anul 2021: SRI, SIE și STS primesc mai puțini bani decât în 2020 / SPP, creștere de aproximativ 50%

Sursă foto: Presidency.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW