Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis a convocat-o pe Viorica Dăncilă, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre comisarul european

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 30 septembrie 2019 Etichete: , ,

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis o scrisoare premierului Viorica Dăncilă pe care o convoacă la Palatul Cotroceni, miercuri la ora 12:00, pentru consultări pe tema numirii comisarului european din partea României.

Doamnei VASILICA -VIORICA DĂNCILĂ
Prim-Ministrul României

Stimată doamnă Prim-ministru,
În temeiul dispozițiilor art. 80 și ale art. 86 din Constituție vă invit pentru consultări miercuri, 2 octombrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni.
Consultările vizează aspecte legate de nominalizarea persoanei pentru funcția de membru al Comisiei Europene. Această chestiune reprezintă o problemă urgentă și de importanță deosebită pentru statul român.
La această întâlnire puteți fi însoțită de miniștrii de resort.

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI
Klaus-Werner Iohannis”, este scrisoarea trimisă către Viorica Dăncilă.

Rovana Plumb anunță ca a plătit creditul de 800.000 de lei cel care a fost motivul respingerii din Comisia Juridică. Potrivit unei scrisori trimise luni Comisiei Juri, europarlamentarul român a informat că a stins datoria către persoana care a împrumutat-o cu bani pentru a-și susține campania electorală.

În schimbul celor 800.000 de lei, Rovana Plumb i-a dat creditorului 2 apartamente, astfel că datoria a fost stinsă. Rovana Plumb a transmis luni Comisiei juridice a Parlamentului European o scrisoare în care anunță că și-a plătit datoria de 800.000 de lei pe care o avea către o persoană fizică.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW