Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale/Hunor: Nu politicienii se ocupă de fericirea oamenilor

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 21 septembrie 2019 Etichete: , ,

Kelemen Hunor, liderul UDMR,  şi-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.  El a precizat că peste 265.000 de români și maghiari au semnat pentru susținerea lui. Hunor a sosit la sediul BEC pe o trotinetă electrică, dorind în acest fel să transmită un mesaj de susținere a politicilor anti-poluare.

„Astăzi e puţin să avem o ţară normală, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii să se ocupe de fericirea oamenilor. E o altă treabă, nu prin politică se asigură fericirea cetăţenilor. Trebuie să avem viziune, proiecte măreţe şi atunci vom ieşi din mediocritate”, a spus Kelemen Hunor, făcând referire la sloganul de campanie al liderului USR, Dan Barna.

Kelemen Hunor susțină că toți cei care aspiră la funcția de președinte al României ar trebui să vorbească despre problemele cetățenilor. Iar educația trebuie să aibă un rol important, care pentru este necesar un buget mai mare de 6% din PIB.

„De aceea eu cred că trebuie să vorbim şi despre educaţie, despre infrastructură, locuri de muncă, mediu, fiindcă şi noi vrem o ţară mai bună, un stat de drept, dar drept, şi noi vrem o ţară mai performantă, mai creativă. De aceea în această campanie trebuie să vorbim despre viitor, despre viziunea fiecăruia pentru anii care urmează”, a precizat Hunor.

„Noi am ales sloganul respect, pentru că e nevoie de respect, oamenii aşteaptă respect din partea instituţiilor statului, statul trebuie să-şi respect cetăţenii. Dacă există respect, va exista şi încredere, dacă există încredere se poate constitui o societate performantă”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Potrivit Hotărârii de Guvern care stableşte calendarul alegerilor prezidenţiale din această toamnă, candidaturile pot fi depuse până pe 22 septembrie, ora 24.

Campania electorală va începe oficial pe data de 12 octombrie.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW