Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Kelemen Hunor: Niciunul dintre candidaţi nu a avut mesaje coerente pentru comunitatea maghiară/Care sunt așteptările președintelui UDMR de la Klaus Iohannis

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 24 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Kelemen Hunor a declarat, după publicarea rezultatelor exit-poll, că Niciunul dintre candidaţi nu a avut mesaje coerente pentru comunitatea maghiară. Președintele UDMR a mai spus că așteaptă de la Klaus Iohannis o acțiune fermă pentru rezolvarea problemelor mari ale societăţii.

„Prezenţa a fost una bună, nu pot să spun că a fost una extraordinară. (…) E important din acest punct de vedere cu ce mandat, cu ce legitimitate va merge mai departe preşedintele. În judeţele Covasna, Harghita, Mureş, prezenţa a fost mai scăzută, aşa cum era de aşteptat, ca şi rezultatul final. Noi ştiam că va fi o prezenţă scăzută, pentru că niciunul dintre candidaţi nu a avut mesaje coerente şi o strategie politică şi mesaje politice spre comunitatea maghiară. Dar în ultimele zile au cerut voturile maghiarilor şi, după această perioadă de cinci ani de zile, sigur, maghiarii mai mult au rămas acasă. A fost mesajul lor. (…) Sigur, noi aşteptăm – în această perioadă de cinci ani de zile care e în faţa noastră – de la preşedintele Iohannis o acţiune fermă în ceea ce priveşte educaţia, în ceea ce priveşte infrastructura, problemele mari ale societăţii”, a spus Kelemen Hunor.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW