Sunday, February 23, 2020
Jurnalism corect


Kelemen Hunor, după întrevderea cu Ludovic Orban: Încrederea între PNL și UDMR e la un nivel scăzut

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 17 octombrie 2019 Etichete: , , , , ,

Kelemen Hunor a declarat, joi, după întâlnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, că încrederea între PNL și UDMR este la un nivel scăzut, subliniind că luni va avea o discuție cu parlamentarii maghiari.

„Credem că trebuie să continuăm aceste discuţii. Vom prezenta grupurilor noastre săptămâna viitoare tot ceea ce am discutat azi. Nu am promis sprijin, pentru că nivelul de încredere între UDMR şi PNL este la un nivel scăzut din cauza celor întâmplate anii trecuţi şi de aceea e nevoie de discuţii foarte sincere şi aprofundate ca să vedem ce vrea să facă guvernul”, a declarat Kelemen Hunor.

Ludovic Orban a spus că se va mai întâlni o dată cu liderii UDMR și că discuția cu Kelemen Hunor a fost una pozitivă.

„Am avut o discuţie privitoare la principalele elemente ale programului de guvernare, am avut o discuţie privitoare la structura Cabinetului, privitoare la posibili candidaţi de miniştri şi, de asemenea, am discutat despre diferite aspecte care ţin de urgenţa situaţiei în care se găseşte România. Din punctul meu de vedere a fost o discuţie pozitivă, o discuţie în care ne-am înţeles pe foarte multe puncte(…)Evident, conform procedurii, UDMR trebuie să ia decizia în cadrul organismelor statutare, lucru care se va întâmpla în cursul săptămânii viitoare. A rămas să mai avem o întâlnire, după ce ei dezbat şi iau decizia”, a spus Orban.

Citeste si:  Ce le-a transmis Ludovic Orban miniștrilor după audierile în comisiile parlamentare

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW