Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


UDMR: Kelemen Hunor intră în cursa pentru alegerile prezidențiale cu sloganul „Respekt pentru toți”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 30 august 2019 Etichete: , , ,

Kelemen Hunor a fost desemnat de către partidul pe care îl conduce candidatul UDMR la alegerile prezidențiale, vineri, la Consiliul Reprezentanţilor Unionali care a avut lot la Târgu Mureș.

„Întotdeauna am avut un candidat la Preşedinţie, a devenit o chestiune de onoare pentru noi, deoarece suntem cetăţeni egali ai acestei ţări. (…) Este nevoie de un candidat maghiar la Preşedinţie de fiecare dată, este o obligaţie morală să avem un candidat. Nu este vorba despre mine, ci despre UDMR şi comunitatea maghiară din România. Când colegii mi-au spus că în 2019 eu trebuie să îmi asum acest rol, nu ştiam cum să răspund, deşi aveam dubii să mă aliniez a treia oară la linia de start, dar nu am putut decât să spun că mă angajez cu mare stimă şi reverenţă faţă de organizaţia noastră la acest rol”, a declarat Kelemen Hunor.

Tot la CRU a fost desemnat și purtătorul de cuvânt al partidului, în persoana lui Hegedus Csilla.

 

Comentarii


  • Vă salut ,consider că toți cei care au învățat carte și sunt gata să fie buni prezidențiabili nu pot fi din motive lesne de inteles!! Lupta pentru CIOLAN ESTE acerbă si zdrobitor de dură!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW