Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Kelemen Hunor: UDMR va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 26 iulie 2019

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, susține că formațiunea va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale, care va fi stabilit într-o ședință a Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) programată în 28 august.

Kelemen Hunor a spus, potrivit Mediafax, că pentru el, o candidatură la Președinție nu mai este o ambiție personală, având în vedere că a fost desemnat de două ori până în prezent candidat al Uniunii la precedentele alegeri.

„Vom avea candidat 100% la alegerile prezindeţiale. Am discutat această chestiune cu colegii după europarlamentare, iar pe 28 august avem programată o şedinţă a CRU unde vom lua o decizie. Până atunci toată trebuie să se gândească cine ar fi candidatul bun, ideal. Vom discuta şi vom lua o decizie în funcţie de părerea colegilor. Eu nu prea mă agit, am făcut de două ori campania prezidenţială, dacă trebuie o fac şi pe a treia, nu asta e problema, dar pentru mine nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică. Ştiu cum se face, problema este ce vor colegii, ce soluţie cred că va fi mai bună în acest an”, a spus Kelemen.

Până acum și-au mai anunțat intenția de a candida la președintia României: Viorica Dăncilă, Dan Barna, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Pleșoianu, Ramona Bruynseels, actorul Bogdan Stanoevici, dar și actualul președinte Klaus Iohannis.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW