Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Judecătorii Tribunalului București refuză să participe la constituirea birourilor electorale din cauza eliminării pensiilor de serviciu

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 3 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Judecătorii Tribunalului București au decis să mențină formele de protest și să nu participe la constituirea birourilor electorale de la alegerile locale și parlamentare din acest an, în semn de protest față de eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraților.

Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului București, întrunită, luni, în ședință, a hotărât să mențină protestul actual al magistraților până la data pronunțării deciziei CCR. În plus de asta, judecătorii au decis să refuze să participe la constituirea birourilor electorale.

Potrivit legii, judecătorii conduc aceste birouri electorale, astfel că în lipsa acestora alegerile parlamentare și locale nu pot avea loc.

Judecătorii mai multor tribunale din țară au decis să își suspende activitatea pe o perioadă nedeterminată, cu excepția cauzelor urgente, și să refuze să participe la constituirea Birourilor Electorale Județene la alegerile locale și parlamentare din acest an.

sursa foto: Facebook / Ionescu Ștefan

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW