Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Judecătoria Timişoara a amenajat o camera pentru audierea copiilor. Proiectul, finanțat de magistrați și grefieri: Fiecare dintre noi a înţeles necesitatea unui astfel de spaţiu

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 17 aprilie 2021 Etichete:

Judecătoria Timişoara anunţă că a amenajat o camera pentru audierea copiilor. Proiectul a fost finanţat de judecătorii şi grefierii instanţei, care au beneficiat de ajutorul angajaţilor Penitenciarului Timişoara. Camera va fi folosită şi de Tribunalul Timiş şi Curtea de Apel Timişoara.

„De la Judecătoria Timișoara, venim cu o veste bună!

Săptămâna aceasta am terminat de amenajat camera pentru audierea copiilor sau „Camera Fluturilor” așa cum am ales să o numim. De ce Fluturi? Pentru că așa vedem fiecare copil… diferit, special, perfect.

Ne-ar fi plăcut să fie gata mai demult, dar anul ce a trecut ne-a stabilit în mod forţat alte priorităţi. O să spunem că mai bine mai târziu…

Sperăm ca această cameră să facă experienţa de a veni la instanţă mai ușoară și, de ce nu, chiar mai plăcută pentru fiecare copil. În același timp, sperăm să fie un mediu în care judecătorii să ajungă mai ușor la acești copii, iar asta să îi ajute în deciziile pe care trebuie să le ia.

Camera este realizată din contribuţia judecătorilor și grefierilor, pentru că fiecare dintre noi a înţeles necesitatea unui astfel de spaţiu. Ne-au ajutat și angajaţi de la Penitenciarul Timișoara, care în timpul lor liber au zugrăvit încăperea. Am pus timp, suflet și speranţe în acest proiect și suntem foarte bucuroși că am reușit să îl finalizăm!

Camera este la Etajul 3 al Palatului Dicasterial și o să fie pusă și la dispoziţia Tribunalului Timiș și a Curţii de Apel Timișoara, în spiritul bunei și loialei colaborări care leagă cele trei instanţe.

Conducerea Judecătoriei Timișoara”, au scris reprezentanţii instituţiei pe Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW