Sunday, February 25, 2024
Jurnalism corect


Joe Biden va merge vineri în Polonia, pentru a discuta despre situaţia din Ucraina

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 21 martie 2022

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, va merge vineri, 25 martie, în Polonia, pentru a discuta despre situaţia din Ucraina, a anunțat luni, 21 martie, Casa Albă. Președintele american se va deplasa vineri la Varșovia, după întâlnirile pe care le va avea în Bruxelles, Belgia, cu aliații NATO, liderii G7 și ai Uniunii Europene.

„Săptămâna aceasta, președintele Joseph R. Biden Jr. se va deplasa în Polonia, după întâlnirile pe care le va fi avut la Bruxelles, Belgia, cu aliații noștri din NATO, cu liderii G7 și cu liderii Uniunii Europene, pentru a discuta despre eforturile internaționale de sprijinire a Ucrainei și de impunere a unor sancțiuni severe și fără precedent Rusiei pentru invazia sa.

Vineri, 25 martie, președintele Biden se va deplasa la Varșovia, Polonia, unde va avea o întâlnire bilaterală cu președintele Andrzej Duda. Președintele va discuta despre modul în care Statele Unite, alături de aliații și partenerii noștri, răspund la criza umanitară și a drepturilor omului pe care a creat-o războiul nejustificat și neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei”, a anunțat Casa Albă, într-un comunicat de presă.

În data de 24 martie, liderul de la Casa Albă va participa la un summit extraordinar al NATO, care va avea loc în Bruxelles.

Amintim că vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, s-a aflat vineri, 11 martie, într-o vizită oficială în România. Anterior vizitei la București, oficialul american a fost în vizită în Varșovia, Polonia.

Află mai multe despre vizita oficialului american în țara noastră:

VEZI AICI CE A SPUS KAMALA HARRIS DESPRE ARTICOLUL 5 AL NATO, LEGAT DE APĂRAREA COMUNĂ.

VEZI AICI CE TEME AU ABORDAT CEI DOI ȘEFI DE STAT ÎN CADRUL DISCUȚIILOR DE VINERI.

GALERIE FOTO DIN TIMPUL VIZITEI VICEPREȘEDINTELUI SUA ÎN ROMÂNIA.

VEZI ȘI CE LAUDE A ADUS KAMALA HARRIS POPORULUI ROMÂN, PENTRU IMPLICAREA ÎN CRIZA REFUGIAȚILOR.

Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW