Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


UPDATE Jill Biden a ajuns în România. Prima Doamnă a SUA i-a servit cu mâncare pe militarii americani de la Mihail Kogălniceanu

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 6 mai 2022

UPDATE Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii i-a servit cu mâncare pe militarii americani de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Știrea inițială

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a ajuns vineri, 6 mai, în România, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, unde s-a întâlnit cu militarii SUA și NATO, înainte de a pleca spre București.

Programul vizitei lui Jill Biden în România continuă și sâmbătă, când Prima Doamnă a SUA se va întâlni cu reprezentanții ONG-urilor, Guvernului și ONU, la Ambasada SUA din Capitală, pentru a discuta pe tema refugiaților ucraineni primiți de țara noastră.

Ulterior, va avea o întâlnire cu Carmen Iohannis, soția președintelui României, discuție în cadrul căreia ar urma să își exprime recunoștința pentru generozitatea și sprijinul țării noastre în criza refugiaților din Ucraina, potrivit News.ro.

Vizita Primei Doamne a SUA în România se va încheia după ce se va întâlni și cu cadre didactice și mame ucrainene.

Sâmbătă, Jill Biden va pleca spre Slovacia, unde va avea un program similar cu vizita din România, dar și o întâlnire cu președintele Zuzana Caputova.

„În drum spre România şi Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să-şi părăsească casele din cauza războiului lui Putin. De asemenea, voi vizita trupele americane şi voi exprima recunoştinţa pentru eforturile de ajutorare ale ţărilor vecine şi ale lucrătorilor umanitari”, a scris Jill Biden, pe Twitter, când se afla în drum spre România.

Sursa foto: Facebook / Dr. Jill Biden

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW