Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


„Jefuitorul maneliștilor”, Florin Durduianu, arestat în SUA. Interlopul era dat în urmărire internațională din 2020

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 8 august 2023 Etichete: , , , , ,

Durduianu Florin, cunoscut drept „jefuitorul maneliștilor”, a fost prins  de polițiștii americani la Los Angeles, după ce a intrat ilegal pe teritoriul SUA și ar fi continuat să comită fapte penale. Potrivit Poliției Române, autoritățile din SUA l-au reținut, marți, 8 august. Durduianu Florin figura pe lista persoanelor urmărite internațional, împotriva sa fiind emis un mandat de arestare peventivă încă din 2020, pentru tâlhărie.

Durduianu Florin a ajuns să fie cunoscut drept „jefuitorul maneliștilor”, după ce a organizat un grup infracțional cu o țintă clară: să fure bunurile cântăreților de manele. El este acuzat că i-a jefuit, printre alții, pe Florin Salam și Nicolae Guță, ajutat de mai mulți complici. Potrivit Gândul, prejudiciul cauzat victimelor menționate mai sus este în valoare de peste 200 000 de euro.

Conform surselor Main News, Florin Durduianu nu va putea să fie extrădat în România imediat, ci va trebui să fie cercetat, respectiv , judecat în SUA pentru infracțiunile de care este acuzat că le-a comis pe acest teritoriu, cu un sistem de Drept diferit de cel al României.

Sursă foto: Poliția Română

 

 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW