Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Jean Claude Juncker și Donald Tusk au salutat președinția de succes a României la Consiliul UE

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 21 iunie 2019 Etichete: , , ,

Aprecieri  pentru președintia României la Consiliul Uniunii Europene. În cadrul unei conferințe comune de presă Klaus Iohannis, Donald Tusk și Jean Claude Juncker au lăudat România pentru cele 90 de dosare închise în timpul mandatului de 6 luni.

” Puțini au avut așteptări foarte mari când a început președinția rotativă a României, mulți se așteptau să fim mediocri. Dar eu am luat foarte în serios laudele președinților Juncker și Tusk. Am încheiat 90 de dosare, ceea ce arată atât intensitatea muncii noastre, cât și calitatea. Echipa României a arătat ce standarde de calitate are. România e mult mai bună decât imaginea pe care o are”, a precizat președintele României, Klaus Iohannis.

„Îi mulțumesc dlui Iohannis și echipei pentru rezultatele președinției rotative. Ați încheiat peste 90 de dosare importante, e impresionant”,  a spus Donald Tusk, președintele Consiliului Uniunii Europene.

„Comisia Europeană e recunoscătoare pentru activitatea președinției rotative, a întregii echipe și mai ales a amabasadoarei României pe lângă UE”, susține Jean Claude Juncker, șeful Comisei Europene.

Foto: romania2019.eu

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW