Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Jandarmii au amendat, pentru a doua noapte la rând, participanții unei petreceri de pe plaja din Tuzla

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 iunie 2020 Etichete: , ,

Pentru a doua noapte consecutiv, jandarmii constănțeni au aplicat amenzi de peste 20.000 de lei pentru organizatorul și participanții unui spectacol ce a avut loc pe plaja Tuzla, care nu au respectat măsurile impuse de autorități în perioada stării de alertă.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în zona plajei din comuna Tuzla a avut loc o acţiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorităţi pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei”, se precizează în comunicat.

VIDEO Petrecere ilegală pe plaja Tuzla. Oamenii nu au respectat măsura distanțării sociale/ Jandarmii au dat amenzi în valoare de 10.000 de lei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW